En desperat jagt på spild af kommunale skattekroner er selv endt med at koste skattekroner.

En desperat jagt på spild af kommunale skattekroner er selv endt med at koste skattekroner.
Der var stort set intet at komme efter!

Bag rapporten på dette står det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (VIVE).

Seniorforsker Niels Ejersbo udtaler ”Forestillingen om, at de interne regler i kommunerne er en stor byrde eller generelt bliver opfattet som irriterende eller meningsløse, har vi ikke fundet belæg for i den her undersøgelse”

Sidste år tilbød økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille fra Liberale Alliance, at kommunerne kunne få gennemgået deres interne regler. Liberal Alliance i Skanderborg var noget forundret over, at Skanderborg Kommune ikke valgte at takke ja til dette tilbud.

Det var nu godt, at vi i Skanderborg ikke hoppede på den galej, så forskerne fra det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd skulle spilde deres tid her i byen som de gjorde i de kommuner, der takkede ja til tilbuddet. Det ville have bidraget til spild af offentlige skattekroner på unødige undersøgelser.

 673 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.