Frem og tilbage er lige langt, men føre det nogen vegne for regeringen?

Så tager vi lige en gennemgang af ugens spind fra den blå lejer

Der bygges op til det kommende valg….

Venstre har holdt sommergruppemøde med efterfølgende pressemøde. Det var lidt et studie i sig selv!

Lars Løkke mener, at regeringen er god og velfungerende…… Gad vide om Liberal Alliance er enige, men mere om det senere.  Regeringen kommer til at gå til valg på at fortsætte, sagde Lars Løkke, og denne gang på det stik modsatte af hvad det var sidst. Større offentligt forbrug og ingen skattesænkning! Så reelt har Lars Løkke haft en regering, hvor han både som ren Venstre Regering, og med LA og K ikke har kunnet få noget af sin liberale politik igennem, da DF har blokeret det.

Og så bliver det spændende, ugen før sagde Kristian Thulesen Dahl, at han var klar til at gå i regering med Lars Løkke. Da han blev spurgt om det kunne være med LA var det et rungende NEJ. Der er ikke længere bare kold luft mellem LA og DF. Der er åben Krig! LA kører derfor nu kampagne mod DF for at flytte fokus væk fra egne store nederlag og manglende resultater. Samtidig trækker LA i land på alt det, som de har stemt for i regeringen for at vinde de tabte vælgere tilbage. F.eks. uddannelsesloft og burkaforbud.  Hvad var det Lars Løkke sagde: god og velfungerende?? Det er vist en sandhed med modifikationer! 😊

Derfor er det ekstremt vigtigt for Lars Løkke at fjerne fokus fra sine egne problemer, samt at forsøge at få pressen til at rette blikket mod rød blok.

Her på falderebet kan jeg da også lige nævne Søren Pape’s udmelding om, at klimaproblematikken ikke er vigtig for de konservative i den kommende valgkamp. HELT ærligt og det siger jeg, til både de Konservative og Liberal Alliance og andre klimafornægtere. Klimaforandringer vil rammer jer, uanset om i ikke tror på de 1000 vis af forsker, som har påvist at klimaforandringer er menneskeskabte.

Næste indlæg kommer også til at handle om Nye Borgerlige og deres ultimative krav til Lars Løkke for at pege på ham som statsminister.

Fortsat god sommer 😊

Anders Skriver.

 1,280 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.