Det er umuligt at tilfredsstille de blå partier i Skanderborg

Efter at have set Facebook opslag både fra Liberal Alliance og de Konservative vedr. at Skanderborg er dumpet ned på en 11. Plads i senest måling fra DI over de mest erhvervsvenlige kommuner i landet, så står det nu fast at Det er umuligt at tilfredsstille de blå partier!

Op til kommunalvalget i 2017 var der var især kritik fra Liberal Alliance og Venstre over at administrationen i kommunen var for stor. I 2015 og 2016 var Skanderborg på en 3. plads i samme undersøgelse. Der må helst ikke være ansatte til at betjene det lokale erhvervsliv da de koster penge, når så erhvervslivet svare i undersøgelser at det er blevet sværere at komme i kontakt med kommunen, så er der straks kritik af det også!

 

Det som der ikke bliver nævnt i omtaler fra de blå partier er at der faktisk er flere topplaceringer når man dykker ned i tallene. Feks opnår Skanderborg. en 2. plads på spørgsmålet om kommunes Image blandt virksomhederne.

 

” Kategorien ”Kommunens image” beskriver kommunens placering på spørgsmål om tilfredshed med kommunens indsats for at fastholde og tiltrække nye borgere og nye virksomheder til kommunen samt på fire statistiske indikatorer, der belyser, i hvor høj grad det lykkes at tiltrække nye borgere og virksomheder.”

 

Så det er ikke så dårligt som de prøver at få det til at se ud til!

Anders Skriver.

 753 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.