Liv til byen og i byen

Skanderborg vokser, og det er dejligt at så mange vil til vores by og bo. Derfor er det også vigtigt at vi kan tiltrække butikker til byen som vi allesammen kan handle i. Det samme gør sig gældende i centerbyerne rundt om i kommunen. Når vi støtter lokalt, er det til gavn for alle i nærområderne. Vi beholder omsætningen i kommunen og får arbejdspladser til gængæld. Specielt er støtten vigtig i denne tid, så vi også har nogle butikker at handle i, når vi er kommet på den anden side af Corona krisen. Vi skal have et aktivt byliv, både med butikker og kulturtilbud og gerne med lidt liv i gaderne efter kl. 19:00. Gerne på en måde, så man får lyst til at gå en tur ned gennem byen for at kigge. Det er en af de ting jeg som byrådkandidat til kommunalvalget i 2021 vil arbejde for. Så derfor denne opfordring jo mere vi bruger vores lokale butikker og restauranter, jo nemmere vil det være at tiltrække andre, da de kan se det betaler sig, til gavn for alle.

 90 total views,  2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.